Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Driekes Roest
Werk & Geld

Driekes Roest 33.28 Punten

driekes Roest scoort 33.28 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen driekes Roest en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 46.03 punten is Arthur Twello de ten opzicht van driekes Roest de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over driekes Roest.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 4.25 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 4.25 punten in relatie tot driekes Roest. Het aantal van 4.25 punten behoorlijk laag.

Driekes Roest 22.4 Punten

driekes Roest scoort 22.4 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.15 punten scoort driekes Roest beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Driekes Roest 58.33 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort driekes Roest 58.33 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen driekes Roest en Arthur Twello is sterk.
Met een verschil van 10.69 punten scoort Arthur Twello beter dan driekes Roest op Liefdes en Relatie gebied dan driekes Roest.
Bekijk ook de Combats tussen: