Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Dries Boekhout
Werk & Geld

Dries Boekhout 88.54 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen dries Boekhout en Arthur Twello. Binnen Werk en Geld scoort dries Boekhout 88.54 punten ten opzichte van Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat dries Boekhout de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 47.91 punten is dries Boekhout de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 1.42 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 1.42 punten in relatie tot dries Boekhout. Het aantal van 1.42 punten behoorlijk laag.

Dries Boekhout 34.33 Punten

dries Boekhout scoort 34.33 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.91 punten is dries Boekhout de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Dries Boekhout 49.28 Punten

dries Boekhout scoort 49.28 punten in relatie tot Arthur Twello in deze categorie. Volgens onze berekening bestaat er aantrekkingskracht tussen dries Boekhout en Arthur Twello.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Arthur Twello met maaar 0.81 punten verschil, net gewonnnen van dries Boekhout.
Bekijk ook de Combats tussen: