Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Dries Bombeke
Werk & Geld

Dries Bombeke 85.12 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen dries Bombeke en Arthur Twello. Binnen Werk en Geld scoort dries Bombeke 85.12 punten ten opzichte van Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat dries Bombeke de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 45.64 punten is dries Bombeke de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 5.86 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 5.86 punten in relatie tot dries Bombeke. Het aantal van 5.86 punten behoorlijk laag.

Dries Bombeke 19.47 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort dries Bombeke 19.47 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 19.47 punten redelijk laag.

Met een verschil van 13.61 punten scoort dries Bombeke beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Dries Bombeke 11.57 Punten

De aantrekkingskracht tussen dries Bombeke en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn. dries Bombeke scoort namelijk maar 11.57 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefde en Relaties.
Met 20.05 punten verschil scoort wint Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie van dries Bombeke.
Bekijk ook de Combats tussen: