Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Dries De Weerdt
Werk & Geld

Dries De Weerdt 65.32 Punten

dries De weerdt scoort 65.32 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen dries De weerdt en Arthur Twello op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 58.23 punten is dries De weerdt de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van dries De weerdt.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 16.17 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 16.17 punten in relatie tot dries De weerdt. Het aantal van 16.17 punten redelijk laag.

Dries De Weerdt 96.74 Punten

dries De weerdt scoort 96.74 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 80.57 punten wint dries De weerdt met gemak van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Dries De Weerdt 47.83 Punten

dries De weerdt scoort 47.83 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen dries De weerdt en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 34.32 punten is dries De weerdt de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: