Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Dries Delissen Jacobs
Werk & Geld

Dries Delissen Jacobs 73.24 Punten

dries Delissen jacobs scoort 73.24 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen dries Delissen jacobs en Arthur Twello.

Met een verschil van 50.92 punten is Arthur Twello ten opzichte van dries Delissen jacobs de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 13.93 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 13.93 punten in relatie tot dries Delissen jacobs. Het aantal van 13.93 punten redelijk laag.

Dries Delissen Jacobs 1.07 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort dries Delissen jacobs 1.07 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 1.07 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 12.86 punten scoort Arthur Twello beter dan dries Delissen jacobs in de categorie persoonlijke vaardigheden dan dries Delissen jacobs.
Liefde en Relaties

Dries Delissen Jacobs 17.08 Punten

De aantrekkingskracht tussen dries Delissen jacobs en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn. dries Delissen jacobs scoort namelijk maar 17.08 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 40.04 punten wint Arthur Twello het van dries Delissen jacobs in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: