Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Dries Den Van Marijke
Werk & Geld

Dries Den Van Marijke 70.93 Punten

dries den Van Marijke scoort 70.93 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen dries den Van Marijke en Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat dries den Van Marijke de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 41.04 punten is dries den Van Marijke de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 50.89 Punten

Arthur Twello scoort 50.89 punten in relatie tot dries den Van Marijke in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Dries Den Van Marijke 0.28 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort dries den Van Marijke 0.28 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 0.28 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 50.61 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van dries den Van Marijke in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Dries Den Van Marijke 4.43 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort dries den Van Marijke 4.43 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 4.43 punten is heel laag.
Met een verschil van 73.75 punten heeft dries den Van Marijke duidelijk verloren van dries den Van Marijke in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: