Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Dries Erftemeijer
Werk & Geld

Dries Erftemeijer 93.68 Punten

Binnen Werk en Geld scoort dries Erftemeijer 93.68 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen dries Erftemeijer en Arthur Twello.

Met een verschil van 79.94 punten heeft dries Erftemeijer met gemak gewonnen van Arthur Twello op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 17.24 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 17.24 punten in relatie tot dries Erftemeijer. Het aantal van 17.24 punten redelijk laag.

Dries Erftemeijer 19.12 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort dries Erftemeijer 19.12 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 19.12 punten redelijk laag.

Met 1.88 punten verschil scoort dries Erftemeijer net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Dries Erftemeijer 5.86 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort dries Erftemeijer 5.86 punten in relatie tot Arthur Twello. 5.86 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen dries Erftemeijer en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 13.97 punten scoort Arthur Twello beter dan dries Erftemeijer op Liefdes en Relatie gebied dan dries Erftemeijer.
Bekijk ook de Combats tussen: