Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Dries Pashuyzen
Werk & Geld

Dries Pashuyzen 91.63 Punten

Binnen Werk en Geld scoort dries pashuyzen 91.63 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen dries pashuyzen en Arthur Twello.

Met een verschil van 41.62 punten is dries pashuyzen de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat dries pashuyzen de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 2.05 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 2.05 punten in relatie tot dries pashuyzen. Het aantal van 2.05 punten behoorlijk laag.

Dries Pashuyzen 10.12 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort dries pashuyzen 10.12 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 10.12 punten redelijk laag.

Met 8.07 punten verschil scoort dries pashuyzen net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Dries Pashuyzen 61.98 Punten

dries pashuyzen scoort 61.98 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen dries pashuyzen en Arthur Twello.
Met een verschil van 61.85 punten heeft dries pashuyzen duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: