Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Dries Van De Gun
Werk & Geld

Dries Van De Gun 63.59 Punten

dries Van De gun scoort 63.59 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen dries Van De gun en Arthur Twello op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 51.44 punten is dries Van De gun de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van dries Van De gun.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 9.21 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 9.21 punten in relatie tot dries Van De gun. Het aantal van 9.21 punten behoorlijk laag.

Dries Van De Gun 46.34 Punten

dries Van De gun scoort 46.34 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 37.13 punten is dries Van De gun de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Dries Van De Gun 41.47 Punten

dries Van De gun scoort 41.47 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen dries Van De gun en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 52.86 punten heeft dries Van De gun ruim verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: