Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Dries Van De Wetering Ijselmuiden
Werk & Geld

Dries Van De Wetering Ijselmuiden 32.97 Punten

dries Van De Wetering Ijselmuiden scoort 32.97 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen dries Van De Wetering Ijselmuiden en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 30.1 punten is dries Van De Wetering Ijselmuiden de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 34.45 Punten

Arthur Twello scoort 34.45 punten in relatie tot dries Van De Wetering Ijselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Dries Van De Wetering Ijselmuiden 62.24 Punten

dries Van De Wetering Ijselmuiden scoort 62.24 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 27.79 punten scoort Arthur Twello slechter dan dries Van De Wetering Ijselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Dries Van De Wetering Ijselmuiden 95.81 Punten

dries Van De Wetering Ijselmuiden scoort 95.81 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot.
Met een verschil van 49.91 punten heeft Arthur Twello verloren van dries Van De Wetering Ijselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: