Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Dries Van Der Veen
Werk & Geld

Dries Van Der Veen 77.06 Punten

dries Van der veen scoort 77.06 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen dries Van der veen en Arthur Twello.

Met een verschil van 52.77 punten is Arthur Twello ten opzichte van dries Van der veen de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 19.36 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 19.36 punten in relatie tot dries Van der veen. Het aantal van 19.36 punten redelijk laag.

Dries Van Der Veen 7.72 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort dries Van der veen 7.72 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 7.72 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 11.64 punten scoort Arthur Twello beter dan dries Van der veen in de categorie persoonlijke vaardigheden dan dries Van der veen.
Liefde en Relaties

Dries Van Der Veen 23.57 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft dries Van der veen 23.57 punten in relatie tot Arthur Twello. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen dries Van der veen en Arthur Twello, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Arthur Twello met een duidelijk verschil van 65.14 punten van dries Van der veen.
Bekijk ook de Combats tussen: