Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Dries Vergouwen
Werk & Geld

Dries Vergouwen 48.93 Punten

dries Vergouwen scoort 48.93 punten op financiel gebied in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen dries Vergouwen en Arthur Twello.

Met een verschil van 47.56 punten is Arthur Twello de ten opzicht van dries Vergouwen de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over dries Vergouwen.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 1.11 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 1.11 punten in relatie tot dries Vergouwen. Het aantal van 1.11 punten behoorlijk laag.

Dries Vergouwen 92.38 Punten

dries Vergouwen scoort 92.38 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 91.27 punten wint dries Vergouwen ruim van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Dries Vergouwen 78.06 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen dries Vergouwen en Arthur Twello. dries Vergouwen scoort 78.06 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 34.24 punten is dries Vergouwen de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: