Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Dries Wielink
Werk & Geld

Dries Wielink 88.72 Punten

Binnen Werk en Geld scoort dries wielink 88.72 punten ten opzichte van Arthur Twello. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen dries wielink en Arthur Twello.

Met een verschil van 43.39 punten is dries wielink de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat dries wielink de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 4.03 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 4.03 punten in relatie tot dries wielink. Het aantal van 4.03 punten behoorlijk laag.

Dries Wielink 53.47 Punten

dries wielink scoort 53.47 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 49.44 punten is dries wielink ten opzichte van Arthur Twello de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Dries Wielink 55.54 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort dries wielink 55.54 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen dries wielink en Arthur Twello is sterk.
Met een verschil van 30.29 punten is dries wielink de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: