Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Dries Zumker
Werk & Geld

Dries Zumker 25.92 Punten

dries Zumker scoort 25.92 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen dries Zumker en Arthur Twello zijn.

Met een duidelijk verschil van 55.78 punten is Arthur Twello de ten opzicht van dries Zumker in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat dries Zumker de werknemer is van Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 16.13 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 16.13 punten in relatie tot dries Zumker. Het aantal van 16.13 punten redelijk laag.

Dries Zumker 85.26 Punten

dries Zumker scoort 85.26 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 69.13 punten is dries Zumker ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Dries Zumker 64.12 Punten

dries Zumker scoort 64.12 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen dries Zumker en Arthur Twello.
Met een verschil van 56.86 punten heeft Arthur Twello ruim verloren van dries Zumker in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: