Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Driesen Alex
Werk & Geld

Driesen Alex 57.16 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Driesen Alex 57.16 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Driesen Alex en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een duidelijk verschil van 54.55 punten is Driesen Alex de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van Driesen Alex.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 69.11 Punten

Arthur Twello scoort 69.11 punten in relatie tot Driesen Alex in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Driesen Alex 12.72 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Driesen Alex 12.72 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 12.72 punten redelijk laag.

Met een verschil van 56.39 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Driesen Alex in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Driesen Alex 3.57 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Driesen Alex 3.57 punten in relatie tot Arthur Twello. 3.57 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Driesen Alex en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 38.25 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Driesen Alex de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: