Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Driesjepiesje Van Der Velden
Werk & Geld

Driesjepiesje Van Der Velden 22.65 Punten

driesjepiesje Van der Velden scoort 22.65 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen driesjepiesje Van der Velden en Arthur Twello zijn.

Met 5.2 punten verschil scoort driesjepiesje Van der Velden net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 66.32 Punten

Arthur Twello scoort 66.32 punten in relatie tot driesjepiesje Van der Velden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Driesjepiesje Van Der Velden 84.46 Punten

driesjepiesje Van der Velden scoort 84.46 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.14 punten scoort driesjepiesje Van der Velden beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Driesjepiesje Van Der Velden 51.42 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort driesjepiesje Van der Velden 51.42 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen driesjepiesje Van der Velden en Arthur Twello is sterk.
Met een verschil van 27.73 punten scoort driesjepiesje Van der Velden slechter dan Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: