Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Driessen Philip
Werk & Geld

Driessen Philip 57.48 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Driessen Philip 57.48 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Driessen Philip en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 41.02 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Driessen Philip de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Driessen Philip.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 16.54 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 16.54 punten in relatie tot Driessen Philip. Het aantal van 16.54 punten redelijk laag.

Driessen Philip 16.63 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Driessen Philip 16.63 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 16.63 punten redelijk laag.

Met 0.09 punten verschil scoort Driessen Philip net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Driessen Philip 66.09 Punten

Driessen Philip scoort 66.09 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Driessen Philip en Arthur Twello.
Met 9.94 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Driessen Philip op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: