Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Duarte Semedo Walter
Werk & Geld

Duarte Semedo Walter 26.43 Punten

Duarte Semedo Walter scoort 26.43 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Duarte Semedo Walter en Arthur Twello zijn.

Met een duidelijk verschil van 59.35 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Duarte Semedo Walter in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Duarte Semedo Walter de werknemer is van Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 58.85 Punten

Arthur Twello scoort 58.85 punten in relatie tot Duarte Semedo Walter in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Duarte Semedo Walter 11.43 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Duarte Semedo Walter 11.43 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 11.43 punten redelijk laag.

Met een verschil van 47.42 punten is Arthur Twello ten opzichte van Duarte Semedo Walter de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Duarte Semedo Walter 82.9 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Duarte Semedo Walter 82.9 punten ten opzichte van Arthur Twello. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 10.47 punten scoort Duarte Semedo Walter beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: