Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Duarte Semedo Walther
Werk & Geld

Duarte Semedo Walther 2.99 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Duarte Semedo Walther 2.99 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 2.99 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Duarte Semedo Walther en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 41.59 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Duarte Semedo Walther de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Duarte Semedo Walther.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 13.72 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 13.72 punten in relatie tot Duarte Semedo Walther. Het aantal van 13.72 punten redelijk laag.

Duarte Semedo Walther 23.06 Punten

Duarte Semedo Walther scoort 23.06 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 9.34 punten verschil scoort Duarte Semedo Walther net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Duarte Semedo Walther 68.94 Punten

Duarte Semedo Walther scoort 68.94 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Duarte Semedo Walther en Arthur Twello.
Met een verschil van 55.58 punten heeft Arthur Twello ruim verloren van Duarte Semedo Walther in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: