Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Duynstee Dries
Werk & Geld

Duynstee Dries 7.65 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Duynstee dries 7.65 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 7.65 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Duynstee dries en Arthur Twello zijn.

Met een duidelijk verschil van 59.95 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Duynstee dries in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Duynstee dries de werknemer is van Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 4.76 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 4.76 punten in relatie tot Duynstee dries. Het aantal van 4.76 punten behoorlijk laag.

Duynstee Dries 9.8 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Duynstee dries 9.8 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 9.8 punten behoorlijk laag.

Met 5.04 punten verschil scoort Duynstee dries net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Duynstee Dries 56.73 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Duynstee dries 56.73 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Duynstee dries en Arthur Twello is sterk.
Met een verschil van 24.82 punten scoort Duynstee dries slechter dan Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: