Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Edwin Victor Rojas Josa Gavaldoni
Werk & Geld

Edwin Victor Rojas Josa Gavaldoni 6.85 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Edwin Victor Rojas josa gavaldoni 6.85 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 6.85 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Edwin Victor Rojas josa gavaldoni en Arthur Twello zijn.

Met een duidelijk verschil van 57.44 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Edwin Victor Rojas josa gavaldoni in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Edwin Victor Rojas josa gavaldoni de werknemer is van Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 58.93 Punten

Arthur Twello scoort 58.93 punten in relatie tot Edwin Victor Rojas josa gavaldoni in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Edwin Victor Rojas Josa Gavaldoni 29.32 Punten

Edwin Victor Rojas josa gavaldoni scoort 29.32 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 29.61 punten scoort Edwin Victor Rojas josa gavaldoni slechter dan Arthur Twello op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Edwin Victor Rojas Josa Gavaldoni 69.18 Punten

Edwin Victor Rojas josa gavaldoni scoort 69.18 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Edwin Victor Rojas josa gavaldoni en Arthur Twello.
Met een verschil van 40.5 punten heeft Arthur Twello verloren van Edwin Victor Rojas josa gavaldoni in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: