Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs En Chris Driesse Vliet Van Irma
Werk & Geld

En Chris Driesse Vliet Van Irma 61.34 Punten

en Chris Driesse Vliet Van Irma scoort 61.34 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen en Chris Driesse Vliet Van Irma en Arthur Twello op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 51.68 punten is en Chris Driesse Vliet Van Irma de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van en Chris Driesse Vliet Van Irma.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 72.96 Punten

Arthur Twello scoort 72.96 punten in relatie tot en Chris Driesse Vliet Van Irma in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

En Chris Driesse Vliet Van Irma 82.66 Punten

en Chris Driesse Vliet Van Irma scoort 82.66 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 9.7 punten verschil scoort en Chris Driesse Vliet Van Irma net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

En Chris Driesse Vliet Van Irma 22.58 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort en Chris Driesse Vliet Van Irma 22.58 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen en Chris Driesse Vliet Van Irma en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 31.98 punten is Arthur Twello de ten opzicht van en Chris Driesse Vliet Van Irma de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: