Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Esther Kaffa V Driel
Werk & Geld

Esther Kaffa V Driel 30.87 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Esther Kaffa V Driel en Arthur Twello zijn. Esther Kaffa V Driel scoort 30.87 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Esther Kaffa V Driel. Met een verschil van 49.61 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Esther Kaffa V Driel de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 2.79 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 2.79 punten in relatie tot Esther Kaffa V Driel. Het aantal van 2.79 punten behoorlijk laag.

Esther Kaffa V Driel 7.54 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Esther Kaffa V Driel 7.54 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 7.54 punten behoorlijk laag.

Met 4.75 punten verschil scoort Esther Kaffa V Driel net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Esther Kaffa V Driel 20.68 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Esther Kaffa V Driel 20.68 punten in relatie tot Arthur Twello. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Esther Kaffa V Driel en Arthur Twello, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Arthur Twello met een duidelijk verschil van 66.99 punten van Esther Kaffa V Driel.
Bekijk ook de Combats tussen: