Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Evelyn Patricia Rojas Cortez
Werk & Geld

Evelyn Patricia Rojas Cortez 0.72 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Evelyn Patricia Rojas Cortez 0.72 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 0.72 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Evelyn Patricia Rojas Cortez en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 70.78 punten heeft Arthur Twello met gemak gewonnen van Evelyn Patricia Rojas Cortez op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 2.98 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 2.98 punten in relatie tot Evelyn Patricia Rojas Cortez. Het aantal van 2.98 punten behoorlijk laag.

Evelyn Patricia Rojas Cortez 69.92 Punten

Evelyn Patricia Rojas Cortez scoort 69.92 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 66.94 punten is Evelyn Patricia Rojas Cortez ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Evelyn Patricia Rojas Cortez 18.79 Punten

Evelyn Patricia Rojas Cortez scoort 18.79 punten in relatie tot Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied. 18.79 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Evelyn Patricia Rojas Cortez en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 25.15 punten scoort Evelyn Patricia Rojas Cortez slechter dan Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: