Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Frank Guerrero Rojas
Werk & Geld

Frank Guerrero Rojas 20 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Frank Guerrero Rojas en Arthur Twello zijn. Frank Guerrero Rojas scoort namelijk 20 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Frank Guerrero Rojas. Met een verschil van 41.69 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Frank Guerrero Rojas de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 92.94 Punten

Arthur Twello scoort 92.94 punten in relatie tot Frank Guerrero Rojas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Frank Guerrero Rojas 1.64 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Frank Guerrero Rojas 1.64 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 1.64 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 91.3 punten wint Arthur Twello ruim van Frank Guerrero Rojas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Frank Guerrero Rojas 26.25 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Frank Guerrero Rojas 26.25 punten in relatie tot Arthur Twello. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Frank Guerrero Rojas en Arthur Twello, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Arthur Twello met een duidelijk verschil van 60.81 punten van Frank Guerrero Rojas.
Bekijk ook de Combats tussen: