Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Geert En Drie Van Schoonderwoerd
Werk & Geld

Geert En Drie Van Schoonderwoerd 87.64 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Geert en Drie Van Schoonderwoerd 87.64 punten ten opzichte van Arthur Twello. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Geert en Drie Van Schoonderwoerd en Arthur Twello.

Met een verschil van 61.86 punten heeft Geert en Drie Van Schoonderwoerd duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 0.78 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 0.78 punten in relatie tot Geert en Drie Van Schoonderwoerd. Het aantal van 0.78 punten behoorlijk laag.

Geert En Drie Van Schoonderwoerd 48.39 Punten

Geert en Drie Van Schoonderwoerd scoort 48.39 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 47.61 punten is Geert en Drie Van Schoonderwoerd ten opzichte van Arthur Twello de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Geert En Drie Van Schoonderwoerd 74.23 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Geert en Drie Van Schoonderwoerd en Arthur Twello. Geert en Drie Van Schoonderwoerd scoort 74.23 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 61.68 punten heeft Geert en Drie Van Schoonderwoerd duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: