Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Ger Van Den Dries Tilburg
Werk & Geld

Ger Van Den Dries Tilburg 42.23 Punten

Ger Van den dries Tilburg scoort 42.23 punten op financiel gebied in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Ger Van den dries Tilburg en Arthur Twello.

Met een verschil van 33.99 punten is Ger Van den dries Tilburg de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 8.64 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 8.64 punten in relatie tot Ger Van den dries Tilburg. Het aantal van 8.64 punten behoorlijk laag.

Ger Van Den Dries Tilburg 6.02 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ger Van den dries Tilburg 6.02 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 6.02 punten behoorlijk laag.

Met 2.62 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Ger Van den dries Tilburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ger Van Den Dries Tilburg 96.39 Punten

Ger Van den dries Tilburg scoort 96.39 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot.
Met een verschil van 64.6 punten heeft Ger Van den dries Tilburg duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: