Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Gertjan Mandersloot Driebergen
Werk & Geld

Gertjan Mandersloot Driebergen 72.95 Punten

Gertjan Mandersloot Driebergen scoort 72.95 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Gertjan Mandersloot Driebergen en Arthur Twello.

Met een verschil van 52.04 punten is Arthur Twello ten opzichte van Gertjan Mandersloot Driebergen de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 53.17 Punten

Arthur Twello scoort 53.17 punten in relatie tot Gertjan Mandersloot Driebergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gertjan Mandersloot Driebergen 1.85 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gertjan Mandersloot Driebergen 1.85 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 1.85 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 51.32 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Gertjan Mandersloot Driebergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gertjan Mandersloot Driebergen 29.56 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Gertjan Mandersloot Driebergen 29.56 punten in relatie tot Arthur Twello. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Gertjan Mandersloot Driebergen en Arthur Twello, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Arthur Twello met maaar 5.01 punten verschil, net gewonnnen van Gertjan Mandersloot Driebergen.
Bekijk ook de Combats tussen: