Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Gies Van Ryswyuk
Werk & Geld

Gies Van Ryswyuk 12.88 Punten

Gies Van ryswyuk scoort 12.88 punten in relatie tot Arthur Twello. 12.88 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Gies Van ryswyuk en Arthur Twello op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Met 10.58 punten verschil scoort Arthur Twello beter dan Gies Van ryswyuk in de categorie werk en geld dan Gies Van ryswyuk.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 6.23 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 6.23 punten in relatie tot Gies Van ryswyuk. Het aantal van 6.23 punten behoorlijk laag.

Gies Van Ryswyuk 17.63 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gies Van ryswyuk 17.63 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 17.63 punten redelijk laag.

Met een verschil van 11.4 punten scoort Gies Van ryswyuk beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Gies Van Ryswyuk 82.06 Punten

Binnen deze categorie scoort Gies Van ryswyuk 82.06 punten ten opzichte van Arthur Twello. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gies Van ryswyuk met maaar 6.67 punten verschil, net gewonnnen van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: