Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Heidi Van Drie
Werk & Geld

Heidi Van Drie 15.23 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Heidi Van Drie 15.23 punten in relatie tot Arthur Twello. 15.23 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Heidi Van Drie en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 48.85 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Heidi Van Drie de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Heidi Van Drie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 5.64 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 5.64 punten in relatie tot Heidi Van Drie. Het aantal van 5.64 punten behoorlijk laag.

Heidi Van Drie 94.59 Punten

Heidi Van Drie scoort 94.59 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 88.95 punten wint Heidi Van Drie met gemak van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Heidi Van Drie 13.45 Punten

Heidi Van Drie scoort 13.45 punten in relatie tot Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied. 13.45 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Heidi Van Drie en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 11.9 punten scoort Arthur Twello beter dan Heidi Van Drie op Liefdes en Relatie gebied dan Heidi Van Drie.
Bekijk ook de Combats tussen: