Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Heikant Berlaar Dries Den Van Danny
Werk & Geld

Heikant Berlaar Dries Den Van Danny 84.43 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen heikant Berlaar dries den Van Danny en Arthur Twello. Binnen Werk en Geld scoort heikant Berlaar dries den Van Danny 84.43 punten ten opzichte van Arthur Twello.

In de in de categorie Werk en Geld is heikant Berlaar dries den Van Danny met 7.71 punten verschil iets beter dan Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 40.51 Punten

Arthur Twello scoort 40.51 punten in relatie tot heikant Berlaar dries den Van Danny in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Heikant Berlaar Dries Den Van Danny 70.25 Punten

heikant Berlaar dries den Van Danny scoort 70.25 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 29.74 punten scoort Arthur Twello slechter dan heikant Berlaar dries den Van Danny op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Heikant Berlaar Dries Den Van Danny 24.03 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft heikant Berlaar dries den Van Danny 24.03 punten in relatie tot Arthur Twello. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen heikant Berlaar dries den Van Danny en Arthur Twello, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Arthur Twello met maaar 3.5 punten verschil, net gewonnnen van heikant Berlaar dries den Van Danny.
Bekijk ook de Combats tussen: