Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Henny Van Driel Ridderkerk
Werk & Geld

Henny Van Driel Ridderkerk 2.01 Punten

In relatie tot Arthur Twello scoort Henny Van Driel Ridderkerk 2.01 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 2.01 punten weinig. Financieel gezien zal Henny Van Driel Ridderkerk zich niet erg aangetrokken voelen tot Arthur Twello.

Met een verschil van 59.95 punten is Henny Van Driel Ridderkerk ten opzichte van Arthur Twello de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 60.49 Punten

Arthur Twello scoort 60.49 punten in relatie tot Henny Van Driel Ridderkerk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Henny Van Driel Ridderkerk 19.93 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Henny Van Driel Ridderkerk 19.93 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 19.93 punten redelijk laag.

Met een verschil van 40.56 punten is Arthur Twello ten opzichte van Henny Van Driel Ridderkerk de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Henny Van Driel Ridderkerk 18.88 Punten

De aantrekkingskracht tussen Henny Van Driel Ridderkerk en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn. Henny Van Driel Ridderkerk scoort namelijk maar 18.88 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 72.4 punten heeft Henny Van Driel Ridderkerk duidelijk verloren van Henny Van Driel Ridderkerk in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: