Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Herma De Gooijer Opden Dries
Werk & Geld

Herma De Gooijer Opden Dries 76.44 Punten

Herma De gooijer Opden dries scoort 76.44 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Herma De gooijer Opden dries en Arthur Twello.

In deze categorie heeft, met een verschil van 64.05 punten, Arthur Twello duidelijk verloren van Herma De gooijer Opden dries.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 71 Punten

Arthur Twello scoort 71 punten in relatie tot Herma De gooijer Opden dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Herma De Gooijer Opden Dries 1.86 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Herma De gooijer Opden dries 1.86 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 1.86 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 69.14 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Herma De gooijer Opden dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Herma De Gooijer Opden Dries 29.78 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Herma De gooijer Opden dries 29.78 punten in relatie tot Arthur Twello. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Herma De gooijer Opden dries en Arthur Twello, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Arthur Twello met een duidelijk verschil van 68.41 punten van Herma De gooijer Opden dries.
Bekijk ook de Combats tussen: