Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Herman Koomans Van Den Dries
Werk & Geld

Herman Koomans Van Den Dries 57.96 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Herman Koomans Van den dries 57.96 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Herman Koomans Van den dries en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 18.79 punten scoort Arthur Twello beter dan Herman Koomans Van den dries in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 49.07 Punten

Arthur Twello scoort 49.07 punten in relatie tot Herman Koomans Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Herman Koomans Van Den Dries 12.34 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Herman Koomans Van den dries 12.34 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 12.34 punten redelijk laag.

Met een verschil van 36.73 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Herman Koomans Van den dries de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Herman Koomans Van Den Dries 97.37 Punten

Herman Koomans Van den dries scoort 97.37 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot.
Met een verschil van 69.3 punten heeft Herman Koomans Van den dries duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: