Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Hilbrand Edskes Real Alternative
Werk & Geld

Hilbrand Edskes Real Alternative 90.52 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Hilbrand Edskes Real alternative 90.52 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Hilbrand Edskes Real alternative en Arthur Twello.

Met 1.94 punten verschil scoort Hilbrand Edskes Real alternative net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 75.76 Punten

Arthur Twello scoort 75.76 punten in relatie tot Hilbrand Edskes Real alternative in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Hilbrand Edskes Real Alternative 17.15 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Hilbrand Edskes Real alternative 17.15 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 17.15 punten redelijk laag.

Met een verschil van 58.61 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Hilbrand Edskes Real alternative in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hilbrand Edskes Real Alternative 74.41 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Hilbrand Edskes Real alternative en Arthur Twello. Hilbrand Edskes Real alternative scoort 74.41 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 57.18 punten heeft Arthur Twello ruim verloren van Hilbrand Edskes Real alternative in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: