Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Hugo Op Den Dries
Werk & Geld

Hugo Op Den Dries 38.75 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Hugo op den dries en Arthur Twello zijn. Hugo op den dries scoort 38.75 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Hugo op den dries. Met een verschil van 44.26 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Hugo op den dries de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 49.39 Punten

Arthur Twello scoort 49.39 punten in relatie tot Hugo op den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Hugo Op Den Dries 18.51 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Hugo op den dries 18.51 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 18.51 punten redelijk laag.

Met een verschil van 30.88 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Hugo op den dries de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Hugo Op Den Dries 96.17 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot. Hugo op den dries scoort 96.17 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Hugo op den dries met een duidelijk verschil van 68.08 punten van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: