Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Huibert Van Driel Barendrecht
Werk & Geld

Huibert Van Driel Barendrecht 26.2 Punten

Huibert Van Driel Barendrecht scoort 26.2 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Huibert Van Driel Barendrecht en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 49.62 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Huibert Van Driel Barendrecht de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Huibert Van Driel Barendrecht.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 10.86 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 10.86 punten in relatie tot Huibert Van Driel Barendrecht. Het aantal van 10.86 punten redelijk laag.

Huibert Van Driel Barendrecht 65.34 Punten

Huibert Van Driel Barendrecht scoort 65.34 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 54.48 punten is Huibert Van Driel Barendrecht ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Huibert Van Driel Barendrecht 45.39 Punten

Huibert Van Driel Barendrecht scoort 45.39 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Huibert Van Driel Barendrecht en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 32.21 punten is Huibert Van Driel Barendrecht de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: