Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Ida Kelly Driel Vis Rotterdam
Werk & Geld

Ida Kelly Driel Vis Rotterdam 29.27 Punten

Ida Kelly Driel Vis Rotterdam scoort 29.27 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Ida Kelly Driel Vis Rotterdam en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 21.69 punten scoort Arthur Twello slechter dan Ida Kelly Driel Vis Rotterdam op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 39.7 Punten

Arthur Twello scoort 39.7 punten in relatie tot Ida Kelly Driel Vis Rotterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Ida Kelly Driel Vis Rotterdam 35.66 Punten

Ida Kelly Driel Vis Rotterdam scoort 35.66 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 4.04 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Ida Kelly Driel Vis Rotterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ida Kelly Driel Vis Rotterdam 70.58 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Ida Kelly Driel Vis Rotterdam en Arthur Twello. Ida Kelly Driel Vis Rotterdam scoort 70.58 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 49.35 punten heeft Arthur Twello verloren van Ida Kelly Driel Vis Rotterdam in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: