Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Ineke Driesen Stuit
Werk & Geld

Ineke Driesen Stuit 7.59 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Ineke Driesen Stuit 7.59 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 7.59 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Ineke Driesen Stuit en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 41.7 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Ineke Driesen Stuit de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Ineke Driesen Stuit.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 17.96 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 17.96 punten in relatie tot Ineke Driesen Stuit. Het aantal van 17.96 punten redelijk laag.

Ineke Driesen Stuit 57.84 Punten

Ineke Driesen Stuit scoort 57.84 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 39.88 punten is Ineke Driesen Stuit de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Ineke Driesen Stuit 25.47 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Ineke Driesen Stuit 25.47 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Ineke Driesen Stuit en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 63.15 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van Ineke Driesen Stuit in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: