Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Ing Dries Van De Beek
Werk & Geld

Ing Dries Van De Beek 66.41 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Ing dries Van De beek en Arthur Twello op financiel gebied. Ing dries Van De beek scoort 66.41 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Ing dries Van De beek de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 44.85 punten is Ing dries Van De beek de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 19.4 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 19.4 punten in relatie tot Ing dries Van De beek. Het aantal van 19.4 punten redelijk laag.

Ing Dries Van De Beek 3.77 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ing dries Van De beek 3.77 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 3.77 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 15.63 punten scoort Arthur Twello beter dan Ing dries Van De beek in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Ing dries Van De beek.
Liefde en Relaties

Ing Dries Van De Beek 60.4 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Ing dries Van De beek en Arthur Twello. Ing dries Van De beek scoort 60.4 punten in relatie tot Arthur Twello in deze categorie.
In deze categorie wint Ing dries Van De beek met een verschil van 15.44 punten van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: