Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Ir Jan Vanbeuge Valkenkamp Za Driebergen
Werk & Geld

Ir Jan Vanbeuge Valkenkamp Za Driebergen 13.59 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort ir Jan vanbeuge valkenkamp Za Driebergen 13.59 punten in relatie tot Arthur Twello. 13.59 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen ir Jan vanbeuge valkenkamp Za Driebergen en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 36.45 punten is Arthur Twello de ten opzicht van ir Jan vanbeuge valkenkamp Za Driebergen de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 10.24 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 10.24 punten in relatie tot ir Jan vanbeuge valkenkamp Za Driebergen. Het aantal van 10.24 punten redelijk laag.

Ir Jan Vanbeuge Valkenkamp Za Driebergen 91.07 Punten

ir Jan vanbeuge valkenkamp Za Driebergen scoort 91.07 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 80.83 punten wint ir Jan vanbeuge valkenkamp Za Driebergen met gemak van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ir Jan Vanbeuge Valkenkamp Za Driebergen 57.1 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort ir Jan vanbeuge valkenkamp Za Driebergen 57.1 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen ir Jan vanbeuge valkenkamp Za Driebergen en Arthur Twello is sterk.
Met een verschil van 56.46 punten heeft Arthur Twello ruim verloren van ir Jan vanbeuge valkenkamp Za Driebergen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: