Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Ivonne Jansen Dries
Werk & Geld

Ivonne Jansen Dries 62.78 Punten

Ivonne Jansen dries scoort 62.78 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Ivonne Jansen dries en Arthur Twello op financiel gebied.

Met een verschil van 47.53 punten is Ivonne Jansen dries de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Ivonne Jansen dries de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 3.37 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 3.37 punten in relatie tot Ivonne Jansen dries. Het aantal van 3.37 punten behoorlijk laag.

Ivonne Jansen Dries 25.25 Punten

Ivonne Jansen dries scoort 25.25 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 21.88 punten scoort Arthur Twello slechter dan Ivonne Jansen dries op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ivonne Jansen Dries 3.92 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Ivonne Jansen dries 3.92 punten in relatie tot Arthur Twello. 3.92 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Ivonne Jansen dries en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 40.04 punten heeft Ivonne Jansen dries verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: