Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Ivor Driesens Rotterdam
Werk & Geld

Ivor Driesens Rotterdam 95.17 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Ivor Driesens Rotterdam 95.17 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Ivor Driesens Rotterdam en Arthur Twello.

Met een verschil van 36.93 punten is Ivor Driesens Rotterdam de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 9.63 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 9.63 punten in relatie tot Ivor Driesens Rotterdam. Het aantal van 9.63 punten behoorlijk laag.

Ivor Driesens Rotterdam 27.72 Punten

Ivor Driesens Rotterdam scoort 27.72 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.09 punten scoort Ivor Driesens Rotterdam beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Ivor Driesens Rotterdam 43.45 Punten

Ivor Driesens Rotterdam scoort 43.45 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Ivor Driesens Rotterdam en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 11.6 punten scoort Ivor Driesens Rotterdam beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: