Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Jackie Van Driel
Werk & Geld

Jackie Van Driel 83.14 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Jackie Van Driel 83.14 punten ten opzichte van Arthur Twello. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Jackie Van Driel en Arthur Twello.

Met een verschil van 48.09 punten is Jackie Van Driel de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Jackie Van Driel de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 71.74 Punten

Arthur Twello scoort 71.74 punten in relatie tot Jackie Van Driel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jackie Van Driel 6.57 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jackie Van Driel 6.57 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 6.57 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 65.17 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Jackie Van Driel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jackie Van Driel 5.2 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Jackie Van Driel 5.2 punten in relatie tot Arthur Twello. 5.2 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Jackie Van Driel en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 55.53 punten heeft Jackie Van Driel ruim verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: