Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Jan Willem Van Driel Tholen
Werk & Geld

Jan Willem Van Driel Tholen 82.04 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Jan Willem Van Driel Tholen 82.04 punten ten opzichte van Arthur Twello. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Jan Willem Van Driel Tholen en Arthur Twello.

Met een duidelijk verschil van 58.53 punten is Jan Willem Van Driel Tholen de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van Jan Willem Van Driel Tholen.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 19.19 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 19.19 punten in relatie tot Jan Willem Van Driel Tholen. Het aantal van 19.19 punten redelijk laag.

Jan Willem Van Driel Tholen 12.82 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jan Willem Van Driel Tholen 12.82 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 12.82 punten redelijk laag.

Met 6.37 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Jan Willem Van Driel Tholen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jan Willem Van Driel Tholen 5.13 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Jan Willem Van Driel Tholen 5.13 punten in relatie tot Arthur Twello. 5.13 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Jan Willem Van Driel Tholen en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 71.07 punten heeft Arthur Twello met gemak gewonnen van Jan Willem Van Driel Tholen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: