Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Janine Van Drieenhuizen
Werk & Geld

Janine Van Drieenhuizen 95.59 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Janine Van Drieenhuizen 95.59 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Janine Van Drieenhuizen en Arthur Twello.

Met een verschil van 44.64 punten is Janine Van Drieenhuizen de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Janine Van Drieenhuizen de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 41.97 Punten

Arthur Twello scoort 41.97 punten in relatie tot Janine Van Drieenhuizen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Janine Van Drieenhuizen 5.45 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Janine Van Drieenhuizen 5.45 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 5.45 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 36.52 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Janine Van Drieenhuizen de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Janine Van Drieenhuizen 87.22 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Janine Van Drieenhuizen 87.22 punten ten opzichte van Arthur Twello. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 72.1 punten heeft Janine Van Drieenhuizen met gemak gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: