Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Jasper Van Den Driesche
Werk & Geld

Jasper Van Den Driesche 34.66 Punten

Jasper Van den driesche scoort 34.66 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Jasper Van den driesche en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 41.73 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Jasper Van den driesche de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Jasper Van den driesche.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 56.24 Punten

Arthur Twello scoort 56.24 punten in relatie tot Jasper Van den driesche in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jasper Van Den Driesche 15.76 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jasper Van den driesche 15.76 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 15.76 punten redelijk laag.

Met een verschil van 40.48 punten is Arthur Twello ten opzichte van Jasper Van den driesche de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jasper Van Den Driesche 52.17 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Jasper Van den driesche 52.17 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Jasper Van den driesche en Arthur Twello is sterk.
Met een verschil van 29.91 punten scoort Arthur Twello slechter dan Jasper Van den driesche in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: