Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Jean Paul Schrage Argentinie
Werk & Geld

Jean Paul Schrage Argentinie 23.05 Punten

Jean Paul Schrage Argentinie scoort 23.05 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Jean Paul Schrage Argentinie en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 65.89 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van Jean Paul Schrage Argentinie in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 69.09 Punten

Arthur Twello scoort 69.09 punten in relatie tot Jean Paul Schrage Argentinie in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jean Paul Schrage Argentinie 32.9 Punten

Jean Paul Schrage Argentinie scoort 32.9 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 36.19 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Jean Paul Schrage Argentinie de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Jean Paul Schrage Argentinie 26.44 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Jean Paul Schrage Argentinie 26.44 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Jean Paul Schrage Argentinie en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 3.37 punten verschil scoort Jean Paul Schrage Argentinie net iets beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: