Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Jeannette Van Drie Bekkema
Werk & Geld

Jeannette Van Drie Bekkema 41.16 Punten

Jeannette Van Drie Bekkema scoort 41.16 punten op financiel gebied in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Jeannette Van Drie Bekkema en Arthur Twello.

Met een verschil van 32.72 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Jeannette Van Drie Bekkema de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 13.97 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 13.97 punten in relatie tot Jeannette Van Drie Bekkema. Het aantal van 13.97 punten redelijk laag.

Jeannette Van Drie Bekkema 0.94 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jeannette Van Drie Bekkema 0.94 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 0.94 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 13.03 punten scoort Arthur Twello beter dan Jeannette Van Drie Bekkema in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Jeannette Van Drie Bekkema.
Liefde en Relaties

Jeannette Van Drie Bekkema 15.07 Punten

Jeannette Van Drie Bekkema scoort 15.07 punten in relatie tot Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied. 15.07 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Jeannette Van Drie Bekkema en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 67.05 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van Jeannette Van Drie Bekkema in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: