Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Jelle Zwanenburg Driebruggen
Werk & Geld

Jelle Zwanenburg Driebruggen 22.56 Punten

Jelle Zwanenburg Driebruggen scoort 22.56 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Jelle Zwanenburg Driebruggen en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 30.23 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Jelle Zwanenburg Driebruggen de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 14.57 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 14.57 punten in relatie tot Jelle Zwanenburg Driebruggen. Het aantal van 14.57 punten redelijk laag.

Jelle Zwanenburg Driebruggen 64.15 Punten

Jelle Zwanenburg Driebruggen scoort 64.15 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 49.58 punten is Jelle Zwanenburg Driebruggen ten opzichte van Arthur Twello de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jelle Zwanenburg Driebruggen 26.41 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Jelle Zwanenburg Driebruggen 26.41 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Jelle Zwanenburg Driebruggen en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 18.25 punten scoort Arthur Twello beter dan Jelle Zwanenburg Driebruggen op Liefdes en Relatie gebied dan Jelle Zwanenburg Driebruggen.
Bekijk ook de Combats tussen: